Om Snuter

Snuter Smådyrtjenester AS ble etablert høsten 2017 og består i dag av én ansatt, Matilde Linde, gründer, daglig leder, og lidenskapelig glad i dyr. Jeg er 36 år gammel og bosatt i Sørum i Akershus med familien min. Vi bor stille til med skogen som nærmeste nabo, og halvannen kilometer unna renner Glomma forbi. Her kunne jeg endelig etablere drømmen min: profesjonell men personlig kjæledyrpass - på kjæledyras prinsipper.

Hvem er jeg?

Jeg har alltid følt en spesiell tilknytning og tiltrekning mot dyr. Allerede som niåring fikk jeg en forsmak på livet som profesjonell kjæledyrpasser og hundelufter, da jeg fikk ansvaret for å dra på kattebesøk til naboens katt hele sommeren, samt tok med en annen nabos hund på langturer i skogen flere ganger i uken i flere år. Siden har det blitt mange kjæledyrpass på meg, og gleden var stor da jeg hadde muligheten til å få min egen hund, Melvin, i 2010. Sammen har jeg og Melvin opplevd mye og vi har lagt ned utallige treningstimer i skogen. Det å få tilbringe enda mer tid sammen med dyr og bli kjent med enda flere har alltid vært drømmen min, og endelig har jeg muligheten til å følge denne drømmen profesjonelt!

Min bakgrunn
Jeg har vokst opp på, og bodd over (nesten) hele Romerike hele livet, med unntak av noen år i Oslo og utenlands i forbindelse med studier. Jeg har tidligere erfaring fra restaurantbransjen og treningsbransjen, der jeg var bedriftsleder i til sammen 13 år. I tillegg har jeg en bachelorgrad i samfunnsfag fra Universitetet i Oslo, erfaring fra arbeid i frivillig organisasjon, fra offentlig forvaltning og som kommunal miljøarbeider innen psykisk omsorg. Fra og med juni 2018 har jeg i tillegg til å drive firmaet mitt en fast stilling som miljøterapaut i hvilende nattevakt i Lørenskog kommune. Jeg har også noe erfaring innen webkommunikasjon (blogging) og som aktiv langdistanseløper på mosjonistnivå har jeg relativt mye kunnskap og erfaring om skogsområdene over hele Romerike. Summen av mine erfaringer har nå blitt til et eget aksjeselskap jeg er stolt over å ha etablert. 

Vårt mål

Det viktigste for oss er å tilby personlig kjæledyrpass, der du som dyreeier opplever at kjæledyret ditt får bli en del av en helt vanlig familie mens du selv er på ferie. Det er ikke alle hunder som trives på tradisjonell feriekennel, fordi de er jo vant til å være en del av DIN familie. Kjæledyrene våre er prisgitt oss og tiden vi setter av til dem, og tid, det er virkelig dagens knapphetsressurs nummer én! Målet vårt er å være ditt naturlige førstevalg innen kjæledyrtjenester i en travel hverdag. Vi ønsker å gi et helhetlig tilbud, slik at du kan være trygg på at kjæledyret ditt har det trygt og godt når du er på arbeid eller ferie, med mennesker det kjenner godt. Jeg møter ditt kjæledyr med respekt og ydmykhet, og gleder meg til å dele mange fine opplevelser med dem! Ta kontakt i dag for et hyggelig tilbud for ditt kjæledyr.

Kontakt oss:

Følg oss:

Snuter Smådyrtjenester AS

2324 Vang på Hedmarken

  • Instagram Social Ikon

Org.nr: 919 722 886

Ålstadvegen 35

997 25 006

Hos oss kan du betale med Vipps!

Siste fra Snuterbloggen