Kattebesøk i Lillestrøm kommune i Akershus (tidligere Sørum, Fet og Skedsmo)

Alle som har katt vet at det kan være vanskelig å reise bort fra den i blant. Selv om katter liker å innbille oss at de klarer seg utmerket godt selv, trenger den tilsyn minst én gang i døgnet. Utekatter må bli sluppet ut eller inn, med mindre den har egen katteluke som den administrerer selv. Innekatter må få vasket dokassen sin. De trenger stell, mat, vann, kos, litt prat og en liten helsesjekk daglig. I tillegg er det ikke alltid like enkelt å flytte katten til noen som kan passe den. Katten trives best der den er vant til å være - på sitt eget territorium!

Fiona ble adoptert fra Dyrebeskyttelsen høsten 2016, og lever nå livets glade (og litt vel bedagelige) dager her i skogen. Hun ble funnet vandrende ute, hjemløs og høygravid, og fødte sine tre friske kattunger i fosterhjem i regi av Dyrebeskyttelsen. Kattungene fikk nye hjem og Fiona ble sterilisert før hun kom til oss. 

Snuter Smådyrtjenester AS kommer gjerne på besøk til katten din når du er bortreist. Hvert kattebesøk tar ca 30 minutter. Vi fyller opp mat og drikke, slipper den ut eller inn etter avtale, ordner kattedoen og ser til om katten har fått skader eller flått. Katten din vil få masse kos og omsorg den tiden Snuter er på besøk. 

Alt inkludert

Vi kan selvfølgelig vanne blomstene og ta inn posten og andre små oppgaver du som eier ønsker når du likevel har noen på besøk som ser til katten og bostedet ditt. 

Kontakt oss:

Følg oss:

Snuter Smådyrtjenester AS

2324 Vang på Hedmarken

  • Instagram Social Ikon

Org.nr: 919 722 886

Ålstadvegen 35

997 25 006

Hos oss kan du betale med Vipps!

Siste fra Snuterbloggen