Kjæledyrpass

Feriepass foregår i Hellesjøvegen 48 i Sørum. Her får kjæledyrene bo og delta i ordinært familieliv, i et stort hus på åtte mål tomt. Her er det stille og rolig med skogen som nærmeste nabo.

Vi ønsker å etterkomme det ditt kjæledyr er vant til hjemmefra når det gjelder regler, måltider, kos, hvile og tur. Alle typer kjæledyr er hjertelig velkommen til oss! Katter har eget tilbud. 

Overnatting, ikke kennel 

Du som eier skal være trygg på at vi bruker god tid til å bli kjent med hunden din og gjøre den trygg her hos oss når du skal reise bort. Hundene er både ute og inne sammen med oss. Hunden din får være med på alle daglige gjøremål og vi er mye ute på tur hele året.

Her er det ingen enerom, hundebur eller kennelvirksomhet.

Bare masse oppmerksomhet, kjærlighet, turer i skogen og frilek ute på tomta!

Vi skal være en fleksibel tjeneste, som strekker seg langt for å imøtekomme deres behov for kjæledyrpass. Vi er fleksible på inn- og og utlevering, og prøver så langt det lar seg gjøre å stille opp på kort varsel. Vi legger ut oppdateringer på instagram, både på stories, ordinære oppdateringer og personlige meldinger, slik at du kan følge med på hvordan kjæledyret ditt har det på besøk hos oss. 

Vi tilbyr kjæledyrpass med overnatting hele året, etter avtale. Vi passer også på helligdager og ferier så lenge vi selv ikke skal reise bort. Vi kan også tilby oss å hente og/eller levere kjæledyret for kilometergodtgjørelse på 6 kr/km.

Kontakt oss:

Følg oss:

Snuter Smådyrtjenester AS

2324 Vang på Hedmarken

  • Instagram Social Ikon

Org.nr: 919 722 886

Ålstadvegen 35

997 25 006

Hos oss kan du betale med Vipps!

Siste fra Snuterbloggen