• Matilde

Store mobilnyheter på ekstremtilbud

Oppdatert: 19. mars 2018

#REKLAME - innlegget inneholder annonselenker for Ice


1000 kr rabatt på alle mobiltelefoner, til allerede rabatterte priser (min tilføyelse)! Gjelder til og med 31.mars, eller så langt lageret rekker.

Det skjer mye kult på mobiltelefonfronten for tiden! Både Sony, Samsung og Apple kommer med hver sine spennende krigere i "denne-telefonen-er-egentlig-altfor-dyr-og-eksklusiv" -klassen, slik at vi vanlige dødelige må enten tigge og be på jobben eller motta forskudd på arv for å finansiere mobilavhengigheten vår. For den litt mer nøkterne finnes det også alternativer, for eksempel den veldig spennende nyheten fra Huawei, eller nykommeren Cat som er en robust liten skøyer. Og det beste av alt? Ekstremtilbud på hele hurven.

#Samsung Galaxy S9 med eller uten + ##Sony Xperia XZ1 ###IphoneX


Det tok meg hele dagen å lage den fotomontasjen der, så det skal jeg aldri gjøre igjen. Du skal vel kjøpe deg en av disse hypa toppmodellene uansett? Jeg anbefaler å ta en nærmere titt på Huawei-tilbudet, iallfall, siden den er sykt billig. Så kan det jo nevnes at Sony kommer (veldig) snart med XZ2, og derfor kan de selge den ovenfor såpass rimelig.


Heldigvis må man ikke selge unna huset og bikkja og typen og ungene for å få kloa i en av disse nyhetene. Det finnes heldigvis mobiloperatører som satser stort for å få en større andel av markedet, og som i tillegg har skjønt sammenhengen mellom kundelojalitet og markedsandeler.

(Ah, jeg elsker fortsatt correlation-not-causation - humor, selv om det begynner å bli syv år siden jeg sleit meg gjennom metodefagene på universitetet. Nok om det. Bildet er herfra.)


Korrelasjon til side, både kundelojalitet og markedsandeler har sin pris. Kundelojalitet kan kjøpes, ærlig talt, vi forbrukere er jo illojale som søren. Ikke jobber vi i samme organisasjon (kanskje bortsett fra i Staten med Stor S) til vi går av med pensjon og litt til, slik som i gamle dager (og alt vi får som takk er en kvast med blomster og pensjonspoeng som gjerne allerede er spist opp av inflasjon!) og vi har ikke samme bank fra vi er 2 til vi er 100 år (selvsagt den dyreste og "tryggeste", nevner ingen navn, lol). Det går an å kjøpe folks kundelojalitet for iallfall et par års tid ved å først gi dem et ekstremt godt tilbud, og så tvinge dem til lojalitet (og taushet) med bindingstid. Genialt. Faktisk absurd genial markedsføringsstrategi, sikkert veldig fornøyd med seg selv hen som fant på denne oppskriften i en eller annen semesteroppgave på handelshøyskolen.


Nok prek, frem med rabattene! (annonselenker)

Mye tyder på at Ice har allerede nedsatte priser, for jeg har prisjaktet litt, og det ser vitterlig slik ut. Her illustrert ved den telefonen jeg er aller mest interessert i å gå til anskaffelse av, Samsung Galaxy S9 (uten pluss, siden jeg liker de små, men her er lenke til den med pluss). Det ser ut til at den rådende enigheten i markedet er at denne er verdt hele 8790 kr. Skjermdumpen fra prisjakt ble gjort den 11.03.2018.


Hos Ice får du denne en snau tusenlapp billigere, I TILLEGG til et ytterligere avslag på 1000 kr ved kjøp av ny mobiltelefon med iceabonnement. Det er nesten unødvendig å si at dette er et ekstremt godt tilbud for en nylansert telefon. Det ser heller ikke ut til at det er så gæærnt å ha seg et abonnement hos Ice heller, de har ambisjonene og dekningen i orden, iallfall, og det er vel for alt jeg vet de viktigste satsingsområdene for et mobiloperatørselskap i 2018.
0 visninger

Du kan støtte Snuterbloggen på Patreon

Hei! Dette er bloggen. Den er en slags bro mellom den personlige jeg og bedriften min, Snuter. Jeg skriver om dyr, turer, løping, lesing, gadgets, samfunn og kanskje havregrøt, hvis du er riktig så heldig. 

I tillegg må jeg ha nok salt til såret, slik at det vil også komme reklame. Jeg skal prøve å ikke skrike så mye ellers. Beklager på forhånd.

snuterbloggen Matilde Linde

Følg snuterbloggen:

Følg oss på sosiale medier:

  • Instagram Social Icon

Her er det plass til annonser