• Matilde

La hunden din få langtur i Østmarka mens du er på jobb!

Syns du hunden din fortjener å få være ute i skogen mens familien er på arbeid? Nå har den mulighet til å få være sosial med andre hunder på langtur i Østmarka!

Vi har 25% rabatt på alle våre tjenester nå i februar. Vær rask på labben og gi hunden din et godt tilbud som varer ut 2018!

Vi henter hunden din på avtalt adresse på Nedre Romerike og tar den med på langtur i skogen sammen med flere andre hunder. Effektiv tur er 1-2 timer, så kommer henting og levering i tillegg. Når familien kommer hjem fra jobb og aktiviteter, kan du være trygg på at hunden din også har hatt en morsom og hyggelig dag. Fiks ferdig luftet, aktivisert og sosialisert!

Aicko, en portugisisk vannhund på nærmere ti år, har langtur to ganger i uka. Aicko er som seniorer flest, han liker å "lese avisen" og holde seg oppdatert om hvem som har vært akkurat her før ham. Da blir det mye snø i barten!

Bli med oss på tur!

Ta kontakt på post@snuter.com og sikre hunden din en unik mulighet til å kose seg på langturer sammen med flere andre hunder i vakre Østmarka naturreservat. Vi har fleksible løsninger og har alltid din firbente venns beste i tankene til enhver tid. Våre avtaler har ingen bindingstid og kontrakten kan endres i tråd med hundeeiers behov. Ved forlengelse av kontrakten forlenges også tilbudet, så du kan dermed sikre deg billig hundelufting så lenge du måtte ønske!37 visninger

Du kan støtte Snuterbloggen på Patreon

Hei! Dette er bloggen. Den er en slags bro mellom den personlige jeg og bedriften min, Snuter. Jeg skriver om dyr, turer, løping, lesing, gadgets, samfunn og kanskje havregrøt, hvis du er riktig så heldig. 

I tillegg må jeg ha nok salt til såret, slik at det vil også komme reklame. Jeg skal prøve å ikke skrike så mye ellers. Beklager på forhånd.

snuterbloggen Matilde Linde

Følg snuterbloggen:

Følg oss på sosiale medier:

  • Instagram Social Icon

Her er det plass til annonser